compare_arrows0

Stoni - desktop

  • Sortiranje
    Prikaži samo na stanju:
more_vertMACH
127,210 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
MACH close

MACH UREÐAJ SA PETOSTEPENOM REVERZNOM OSMOZOM, FUNKCIJOM GREJANJA I HLAÐENJA VODEPokazivač količine prečišćenje vodeU svakom trenutku pogledom na prednju stranu uređaja, na displeju se može videti količina i temperatura prečišćene vode koja je spremna za istakanje.Hermetički zatvoren rezervoarRezervoar zapremine 6.5l hermetički je zatvoren čime se znatno povećava mikorobiološka bezbednost. U rezer..

more_vertRuhens
160,600 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
Ruhensclose

RUHENSSastavni delovi uređajaza prečišćavanje vodeRuhens se sastoji od 8 osnovnih radnih elemenata, smeštenih u kompaktno kućište, futurističkog dizajna visokog kvaliteta.Prvi predfilter - tip sedimentniDrugi predfilter - tip ugljeniTreći predfilter - tip sedimentniGlavni filter - tip osmotska membranaZavršni filter -tip postBooster pumpaKompresor za hlađenje vodeGrejač vodeTEHNIČKI PODACI- maksim..

more_vertSpring
135,700 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
Springclose

SPRINGUREÐAJ SPRING SA PETOSTEPENOM REVERZNOM OSMOZOM, FUNKCIJOM GREJANJA I HLAÐENJA VODEPokazivač količine prečišćenje vodeU svakom trenutku pogledom na prednju stranu uređaja, na displeju se može videti količina i temperatura prečišćene vode koja je spremna za istakanje. Hermetički zatvoren rezervoarRezervoar zapremine 6.5l hermetički je zatvoren čime se znatno povećava mikorobiološka bezbe..

more_vertWhite Star
115,995 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
White Starclose

WHITE STARTehničke karakteristike uređaja za prečišćavanje vodeKompaktno kućište od visoko kvalitetne plastike futurističkog dizajnaDisplej sa indikatoromAutomatsko ispiranje uređaja u trajanju od 20 sekundiMaks. kapacitet vode 280 litara na danMaks. kapacitet tople vode 6l/h 90CMaks. kapacitet hladne vode 2l/h 10CTežina - 9,7 kgDimenzije (v x š x d) 54x28x39cmMesto ugradnje: na radni deo kuh..