Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/filterizav/domains/filterizavodu.rs/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/filterizav/domains/filterizavodu.rs/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 95Uslovi isporuke
compare_arrows0

Uslovi isporuke

Rok isporuke

Nakon potvrde, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje da je porudžbina primljena, odnosno tada je ugovor na daljinu zaključen. Trgovac je dužan u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu izvršiti uslugu ili isporuku robe, osim ako nije nešto drugo ugovoreno. 

Preuzimanje pošiljke

Kuriri Post-expressa (ili kuriri službe koju navedete u napomeni), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja 025/423-335. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Cena isporuke

Cena isporuke za sve porudžbine se računa po cenovniku Postexpressa (ili kurirske službe koju navedete u napomeni). Cenovnik možete pogledati ovde.

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.