Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/filterizav/domains/filterizavodu.rs/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/filterizav/domains/filterizavodu.rs/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 95Kućni RO uređaji
compare_arrows0

Kućni RO uređaji

Detaljnija pretraga

  • Sortiranje
    Prikaži samo na stanju:
more_vertAs Standard
49,250 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
As Standard close

AS STANDARD Tehničke karakteristike uređaja za prečišćavanje vodeMaximalna količina filtriranja: 80L/24hMinimalani pritisak vode: 2,45 baraZapremina rezervoara: 18lNivelacija rastvorivih materija u vodi: 90-100%Mesto ugradnje: Filter ispod sudopereSlavina - na sudoperiDimenzije uređaja: 420 x 420 x 400cmUREÐAJ SA PETOSTEPENOM REVERZNOM OSMOZOMVoda za piće iz vodovodne mreže ulazi u predfilter..

more_vertAS Standard BP
68,350 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
AS Standard BPclose

AS STANDARD BP Tehničke karakteristike uređaja za prečišćavanje vodeMaksimalna količina filtriranja 80-360l vode za piće u 24 sata (zavisno od tipa osmotske membrane i odgovorajućeg pritiska na postojećoj lokaciji);Minimalani pritisak vode: 2,45 baraZapremina rezervoara: 18lNivelacija topivih materija u vodi - 2000ppmMesto ugradnje: Filter ispod sudopere Alkalni filterMagnetizerMineraliz..

more_vertClassic K-01
58,300 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
Classic K-01close

CLASSIC K-01 Tehničke karakteristike uređaja za prečišćavanje vode Maximalna količina filtriranja: 240L/24hMinimalani pritisak vode: 0,5 baraZapremina rezervoara: 10lNivelacija rastvorivih materija u vodi: 90-100%Mesto ugradnje: Filter ispod sudopereSlavina - na sudoperiDimenzije uređaja: 480 x 420 x 400cmUREÐAJ SA PETOSTEPENOM REVERZNOM OSMOZOM Voda za piće iz vodovodne mreže ulazi..

more_vertColumbia
119,459 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
Columbiaclose

COLUMBIAUREÐAJ SA PETOSTEPENOM REVERZNOM OSMOZOM, FUNKCIJOM GREJANJA I HLAÐENJA VODEPokazivač količine prečišćenje vodeU svakom trenutku pogledom na prednju stranu uređaja, na displeju se može videti količina i temperatura prečišćene vode koja je spremna za istakanje. Hermetički zatvoren rezervoarRezervoar zapremine 6.5l hermetički je zatvoren čime se znatno povećava mikorobiološka bezbednost..

more_vertColumbia II
125,300 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
Columbia IIclose

COLUMBIA II UREÐAJ SA PETOSTEPENOM REVERZNOM OSMOZOM, FUNKCIJOM GREJANJA I HLAÐENJA VODEPokazivač količine prečišćenje vodeU svakom trenutku pogledom na prednju stranu uređaja, na displeju se može videti količina i temperatura prečišćene vode koja je spremna za istakanje. Hermetički zatvoren rezervoarRezervoar zapremine 6.5l hermetički je zatvoren čime se znatno povećava mikorobiološka b..

more_vertEconomic
42,150 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
Economicclose

ECONOMICTehničke karakteristike uređaja za prečišćavanje vode Maximalna količina filtriranja: 80L/24hMinimalani pritisak vode: 2,45 baraZapremina rezervoara: 8lNivelacija rastvorivih materija u vodi: 90-100%Mesto ugradnje: Filter ispod sudopereSlavina - na sudoperiDimenzije uređaja: 42 x 42 x 40cmUREÐAJ SA PETOSTEPENOM REVERZNOM OSMOZOMVoda za piće iz vodovodne mreže ulazi u predfilter s..

more_verteconomic 3kf
41,800 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
economic 3kfclose

ECONOMIC 3kfTehničke karakteristike uređaja za prečišćavanje vode Maximalna količina filtriranja: 80L/24hMinimalani pritisak vode: 2,45 baraZapremina rezervoara: 8lNivelacija rastvorivih materija u vodi: 90-100%Mesto ugradnje: Filter ispod sudopereSlavina - na sudoperiDimenzije uređaja: 42 x 42 x 40cmUREÐAJ SA PETOSTEPENOM REVERZNOM OSMOZOMVoda za piće iz vodovodne mreže ulazi u predfilt..

more_vertEVOLUTION
86,730 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
EVOLUTIONclose

EVOLUTIONTehničke karakteristikeuređaja za prečišćavanje vode Maximalna količina filtriranja: 60l/hMinimalani pritisak vode: 2,45 baraUlazna voda 5-38CNivelacija rastvorivih materija u vodi: 1000ppmMesto ugradnje: Filter ispod sudopereSlavina - na sudoperiDimenzije uređaja: 41x37x19cmUREÐAJ SA PETOSTEPENOM REVERZNOM OSMOZOMVoda za piće iz vodovodne mreže ulazi u predfilter sa polipropilenskom..

more_vertMACH
127,210 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
MACH close

MACH UREÐAJ SA PETOSTEPENOM REVERZNOM OSMOZOM, FUNKCIJOM GREJANJA I HLAÐENJA VODEPokazivač količine prečišćenje vodeU svakom trenutku pogledom na prednju stranu uređaja, na displeju se može videti količina i temperatura prečišćene vode koja je spremna za istakanje.Hermetički zatvoren rezervoarRezervoar zapremine 6.5l hermetički je zatvoren čime se znatno povećava mikorobiološka bezbednost. U rezer..

more_vertOffice Star
100,890 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
Office Starclose

OFFICE STARTehničke karakteristike uređaja za prečišćavanje vodeKompaktno kućište od visoko kvalitetne plastike futurističkog dizajnaDisplej sa indikatoromAutomatsko ispiranje uređaja u trajanju od 20 sekundiMaks. kapacitet vode 280 litara na danMaks. kapacitet tople vode 6l/h 90CMaks. kapacitet hladne vode 2l/h 10CTežina - 9,7 kgDimenzije (v x š x d) Mesto ugradnje: Vrem. period za..

more_vertRuhens
160,600 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
Ruhensclose

RUHENSSastavni delovi uređajaza prečišćavanje vodeRuhens se sastoji od 8 osnovnih radnih elemenata, smeštenih u kompaktno kućište, futurističkog dizajna visokog kvaliteta.Prvi predfilter - tip sedimentniDrugi predfilter - tip ugljeniTreći predfilter - tip sedimentniGlavni filter - tip osmotska membranaZavršni filter -tip postBooster pumpaKompresor za hlađenje vodeGrejač vodeTEHNIČKI PODACI- maksim..

more_vertSpring
135,700 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
Springclose

SPRINGUREÐAJ SPRING SA PETOSTEPENOM REVERZNOM OSMOZOM, FUNKCIJOM GREJANJA I HLAÐENJA VODEPokazivač količine prečišćenje vodeU svakom trenutku pogledom na prednju stranu uređaja, na displeju se može videti količina i temperatura prečišćene vode koja je spremna za istakanje. Hermetički zatvoren rezervoarRezervoar zapremine 6.5l hermetički je zatvoren čime se znatno povećava mikorobiološka bezbe..

more_vertSpring Business B
128,860 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
Spring Business Bclose

SPRINGBUSINESS BSastavni delovi uređaja za prečišćavanje vodeSpring Business B sastoji se od 8 osnovnih radnih elemenata, smeštenih u kompaktno kućište, futurističkog dizajna visokog kvaliteta.Prvi predfilter - tip sedimentni Booster pumpaDrugi predfilter - tip ugljeniKompresor za hlađenje vodeTreći predfilter - tip sedimentniGrejač vodeGlavni filter - tip osmotska membranaZavršni filter - ti..

more_vertWhite Star
115,995 rsd

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Detalji
White Starclose

WHITE STARTehničke karakteristike uređaja za prečišćavanje vodeKompaktno kućište od visoko kvalitetne plastike futurističkog dizajnaDisplej sa indikatoromAutomatsko ispiranje uređaja u trajanju od 20 sekundiMaks. kapacitet vode 280 litara na danMaks. kapacitet tople vode 6l/h 90CMaks. kapacitet hladne vode 2l/h 10CTežina - 9,7 kgDimenzije (v x š x d) 54x28x39cmMesto ugradnje: na radni deo kuh..

Reverzna osmoza takođe poznata i kao obrnuta osmoza, reverzibilna osmoza ili osmoza vode je skoro savršen proces filtriranja vode, on omogućava odstranjivanje najsitnijih čestica iz vode. Reverzna osmoza se koristi za prečišćavanje vode i odstranjivanje neorganskih minerala, soli i ostalih nečistoća u cilju poboljšanja izgleda, ukusa, mirisa i ostalih svojstava vode. Tako se dobija vrhunski kvalitetvode za piće koji zadovoljava sve standarde. Nakon poznatih načina prečišćavanje vode industrijskom filtracijom (gradski vodovod i fabrike), prokuvavanjem i hlorisanjem, došlo se do tehnički skoro savršenog načina filtriranja vode, koji gotovo od svake zagađene vode može načiniti zdravu vodu.  Osmotske membrane koje se koriste u ovom postupku imaju toliko sitne otvore da kroz njih mogu proći gotovo samo molekuli čiste vode, a sve nečistoće ostaju na membrani i izbacuju se preko odvoda kao tehnička otpadna voda. Ovakvim načinom filtriranja vode dobija se voda za piće visokog kvaliteta koja se može koristiti i u medicinske odnosno laboratorijske svrhe (voda za bebe).  U ovom procesu se koristi polupropusna membrane koja propušta tečnost koja se prečišćava, istovremeno odbacujući ostale sastojke.

 
Filteri Reverzne osmoze se dele:
● Kućni uređaji sa filterom reverzna osmoza za prečišćavanje vode - najzastupljeniji filteri za vodu namenjeni kućnim uređajima. Najčešće se montiraju ispod sudopere, kapaciteta do 10 litara na sat, postoje i elektronski uređaji sa vrućom i hladnom vodom
● Poluindustrijski uređaji sa filterom Reverzna Osmoza za prečišćavanje vode - obuhvatju široku paletu prozvoda kapaciteta od 50 do 250 litara na sat, sa ULP ili LP membranama koje u zavisnosti od konfiguracije mogu izgledati dosta različito.
● Industrijska Reverzna Osmoza - podrazumeva seriju uređaja kapaciteta od 200 litara na sat pa na dalje...
● Desalinizacija vode - reverzna osmoza sa mehaničkim predtretmanom koja radi na izuzetno visokim pritiscima, sa posebnim membranama koje su u stanju da iz morske vode izbace so i ostale primese.