Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/filterizav/domains/filterizavodu.rs/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/filterizav/domains/filterizavodu.rs/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 95Spring
compare_arrows0
U zalihama
Spring
Spring
Spring
Spring
SpringSpring
  • favorite_border
  • compare_arrows

Spring

135,700 rsd
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

SPRING

UREÐAJ SPRING SA PETOSTEPENOM REVERZNOM OSMOZOM, FUNKCIJOM GREJANJA I HLAÐENJA VODE

Pokazivač količine prečišćenje vode
U svakom trenutku pogledom na prednju stranu uređaja, na displeju se može videti količina i temperatura prečišćene vode koja je spremna za istakanje. 
Hermetički zatvoren rezervoar
Rezervoar zapremine 6.5l hermetički je zatvoren čime se znatno povećava mikorobiološka bezbednost. U rezervoar je ugrađen regulator nivoa koji isključuje uređaj kada se rezervoar napuni. Nakon istakanja i manje količine vode uređaj se automatski uključuje i počinje proizvodnja prečišćene vode dok se rezervoar ponovo ne napuni. 
Bezbednost 
Topla voda (94C) teče samo kada se pritisne dugme na ventilu tople vode i istovremeno pritisne poluga ventila. Ovim se sprečava slučajno puštanje tople vode. Temperatura hladne vode može se regulisati od 8 ili 12C do sobne temperature pritiskom sleep varijantom na displeju uređaja. Regulator nivoa prečišćene vode FLCII, najnovija generacija regulatora nivoa, automatski reguliše nivo prečišćene vode u rezevoaru bez upotrebe električnog napajanja. 
Kompaktan i elegantan dizajn
Uređaj je dizajniran tako da se lako uklopi u ambijent svake kuhinje.

Sastavni delovi uređaja za prečišćavanje

Spring se sastoji od 8 osnovnih radnih elemenata, smeštenih u kompaktno kućište, futurističkog dizajna visokog kvaliteta.

  • Prvi predfilter - tip sedimentni
  • Drugi predfilter - tip ugljeni
  • Treći predfilter - tip sedimentni
  • Glavni filter - tip osmotska membrana
  • Završni filter -tip post
  • Booster pumpa
  • Kompresor za hlađenje vode
  • Grejač vode

UREĐAJ ZA PREČIŠĆAVANJE VODE SPRING u sebi ima tri rezervoara za prečišćenu vodu:
1. - rezervoar sa vrelom vodom 60-100 C (cca 1.4L)
2. - rezervoar sa vodom sobne temperature (cca 5L)
3. - rezervoar sa hladnom vodom 5-12 C (cca 2.3L)

Uređaj za prečišćavanje vode SPRING sa filterom Reverzne osmoze, poseduje ugrađenu boster pumpu koja potpomaže - ubrzava proces filtracije vode koja se napaja preko sopstvenog transtformatora sa 24 VDC. Voda se hladi putem kompresorskog hlađenja sa EKO gasom R-134A: Zagrevanje vode postiže se trakastim grejačem obmotanim oko rezervoara od nerđajućeg čelika, napona 220 V snage 400 W. Na komandnoj tabli pritiskom na određene prekidače uključujemo hlađenje i grejanje vode po želji. Željeni nivo rashlađivanja i grejanja se bira pritiskom na odgovarajući prekidač.
COLD (hladna voda) tri opcije - low, medium, high
HOT (vrela voda) tri opcije - low, medium, high.